search

Klobása na pečenie

Vyrábame ju z čerstvého šťavnatého pliecka a bôčiku z mangalice s trochou hovädzieho mäsa (15%), do klobásky pridávame slovenský cesnak a papriku. Údime ju v klasickej udiarni na bukovom dreve.

Približná hmotnosť výrobku je 450g.

Dostupné iba v kamenných predajniach.

Balenie

Zloženie:
bravčové mäso mangalica 60%, hovädzie mäso 15%, bôčik 20%, jedlá soľ 5%, paprika mletá, čierne korenie, cesnak, rasca, plnené do brav.čreva

Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
30 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +6°C

Tabuľka vlastností

Typ balenia
vákuové
Približná hmotnosť výrobku
450g
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.